Úvodní stránka > Člověk a jeho svět
INDIANA Jerky hovězí Peppered 25g
Katalogové číslo: FPI-020
Dostupnost: Skladem
INDIANA s.r.o.
Podrobný popis
Nakrmte svou divokou stránku pořádným hovězím s kousky čerstvě drceného pepře. Ten má úžasné vlastnosti otevírat chuťové pohárky a znásobovat všechny chutě v mase. Když chcete zkusit něco opravdu kořeněného, je Beef Jerky Peppered jasná volba.
- 100 g výrobku je vyrobeno z 225 g hovězího masa
- Vysoký obsah bílkovin 54 %
- Bez lepku
Složení: hovězí maso, jedlá sůl, mořská sůl, cukr, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, dextróza, pepř 0,6 %, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný.
Další informace: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci.
| Nutriční hodnoty výrobku: | 100g | 25g * | GDA 25g ** |
| Energetická hodnota v kJ | 1276 | 319 | 4 % |
| Energetická hodnota v kcal | 303 | 76 | 4 % |
| Tuky v g | 5,8 | 1,5 | 2 % |
| z toho nasycené v g | 2,1 | 0,5 | 3 % |
| Sacharidy v g | 4,2 | 1,1 | 0 % |
| z toho cukry v g | 1,9 | 0,5 | 1 % |
| Bílkoviny (proteiny) v g | 54 | 14 | 28 % |
| Sůl v g | 2,4 | 0,6 | 10 % |
* porce
** referenční příjem průměrného dospělého člověka
Jak se suší jerky ?
- Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
- Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
- Poté je ručně kladeno na rošty.
- Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
- Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.






