Úvodní stránka > Člověk a jeho svět
INDIANA Jerky hovězí Less Salt 25g
Katalogové číslo: FPI-001
Dostupnost: Skladem
INDIANA s.r.o.
Podrobný popis
Méně soli, stejně skvělá chuť. Náčelník pozvolna suší tence nakrájené plátky libového hovězího masa, aby si zachovaly svou přirozenou chuť, šťavnatost a pružnost. Extra vhodné pro redukční diety, jako doplněk stravy při cvičení, nic nevážící svačinu na treky v horách či expediční výpravy.
- Vysoký obsah bílkovin 56 %
- 100 g hovězího Jerky je vyrobeno z 225 g hovězího masa
- Nízký obsah soli
- Bez lepku a cukru
Složení: hovězí maso, jedlá sůl, mořská sůl, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, kouřové aroma z tvrdého dřeva, konzervant: dusitan sodný.
Další informace: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci.
| Nutriční hodnoty výrobku: | 100g | 25g * | GDA 25g ** |
| Energetická hodnota v kJ | 1209 | 302 | 4 % |
| Energetická hodnota v kcal | 285 | 71 | 4 % |
| Tuky v g | 5,8 | 1,5 | 2 % |
| z toho nasycené v g | 2,1 | 0,5 | 3 % |
| Sacharidy v g | <0,5 | <0,5 | 0 % |
| z toho cukry v g | <0,5 | <0,5 | 0 % |
| Bílkoviny (proteiny) v g | 56 | 14 | 28 % |
| Sůl v g | 2,1 | 0,5 | 8 % |
* porce
** referenční příjem průměrného dospělého člověka
Jak se suší jerky?
- Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
- Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
- Poté je ručně kladeno na rošty.
- Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
- Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.





